De mest piratkopierade spelen

Människor runt om i hela världen piratkopierar spel på ett eller annat sätt. Vissa laddar ner programvara, andra köper brända skivor. Med hjälp utav de sajter på nätet som tillhandahåller spel för nedladdning olagligt, har det på senare år blivit möjligt att hämta statistik och helt enkelt ta reda på vilka som är de mest piratkopierade spel en genom tiderna. Olika nätmagsin stora som små, som kommit över  statistik på olagliga nedladdningar har i flera år presenterat denna intressanta men för spelutvecklarna något dystra statistik. Vi på chippatvspel.se har inte denna formen av statistik, men vi har hittar artiklar som vi länkar till här på sajten. Vissa är lite out of date, vi ber om ursäkt för detta.

  1. I denna artikel från 2011 så presenterar IDG de mest piratkopierade spelen och listan består av hela 4 kategorier: XBOX, Windows, WII.  Tror inte att det är många som är förvånade att see Call of Duty: Modern Warfare toppa listorna.
  2. Om vi hoppar fram till 2015 så ser listan annorlunda ut. Enligt mygaming som gjorde en lista första kvartalet av 2015 per webbsajt, så toppar Assasins Creed Rouge Torrentz lista för mest nedladdade spel.  Hos Pirate Bay låg detta spel endast på tredje plats, och istället var det Dying Light som låg etta.

För mer statsistik, så kan ni besöka de olika torrent sajterna, de för också statistik för vad som är populärast just nu.

 

 

Integritetspolicy