Retrospel

Något som har blivit allt mer populärt är att spela de gamla klassiska tvspelen. Inte bara ladda ner dem och spela i sin nya konsol, utan antingen plocka fram om man nu har den kvar eller, hel enkelt köpa en av dessa äldre spelkonsoler. Måna av oss minns säkert Street Fighter som gick att spela på Super Nintendo, Playstation 1 med alla coola spel som lanserades med denna fräcka spelkonsol, som verkligen var revolutionerande på många sätt och vis. För som vill spela dessa retrospel, på tillhörande konsoler, men slängt din egen för mer än ett decennium sedan, så kan vi berätta att det finns spelbutiker på nätet som bland annat specialiserat sig på att sälja dessa konsoler. Här kommer ni att få ett par exempel på nätbutiker där ni kan beställa dessa.

  1. Retrospel.se – Är en nätbutuk som specialicerat sig på först och främst Nintendo och Sega, men an även köpa xbox och Playstation tillbehör. Bara genom att besöka hemsidan får man en nostalgi kick. Spel som Ikari Warriors till NES -8 bit finns snyggt listade och går att köpa för en inte allt för dyr peng.
  2. Kaptenkrok.se – Är en annan butik online som också säljer spel och speltillbehör från en svunnen tid. Ett stort utbud a Tvspel till alla konsoler, och inte minst för er GameBoy enstusiaster.
  3. Ebay – Är ni vana vid att göra köpa på Ebay, så kan man alltid hitta intressanta saker här. Utbudet förnyas hela tiden, och för samlare så kan det till och med vara en riktig guldgruva.

Vill ni inte gå så långt som att köpa original spelen och spelkonsolerna, så kan man alltid ladda ner dessa spel och spel på sin dator precis som man kan provspela många casinospel gratis. Men man kan nog inte räkna med samma spelupplevelse.

Integritetspolicy